Indvielse 1

Vores indvielser er kompakte og balanceret.

De er fyldt med teknikker, øvelser, materiale, lyd, healing og indvielsen.

Vi har sammensat 4 indvielser af de mest effektive værktøjer til at træne bevidstheden med. Så du kan nå dit mål uden omsvøb.

Indvielserne er en rejse ned igennem kronen, og helt ned til følelsen af selv, som ligger sovende i roden. Som vi så vækker, og bære igennem alle chakra hele vejen tilbage til kronen.

Så vores indvielser er en rejse dybt ind i dig selv, for at hentet dig hjem til dig selv.

Vi har selv gået vejen

Vi har selv gået hele vejen ved DivineSelfCare. Med 25 år erfaring har vi begge megen erfaring med selvudvikling.

At komme ud af hypnosen af persona, er ikke helt så nemt. Derfor er det rigtig vigtigt, at være professionel guidet af nogle som har gået vejen og ved hvad det drejer sig om.
Vi gætter ikke, vi har været der!

Alle vores behandlinger foregår med den største respekt og omsorg for den enkelte klient og dennes grænser, således at den enkeltes proces ikke forceres og klientens grænser tillige respekteres fuldt ud.

Namaste Om

Hvad kan du forvente af 1. indvielse

Ved 1. indvielse bliver du guidede i hvordan du selv finder frem til de falske selv- følelser, de falske selv-domme. Hvilket også kaldes for offer/dommer sind.

Dette er nødvendig grundforståelse for at du kan finde din sande selvfølelse. Du får en forståelse for hvorfor, hypnosen af persona/egoet er så illusorisk som den er.

Din rejsen går fra dommer (ego) sind til spirit awareness. Samt går fra offeret (ego) følelse og ind i soul consciousness. Du får masser af øvelser, materialer og lære kundalini lyde mm. Alt materiale er tilgængeligt for dig online i Simplero, som du altid har adgang til.

Oven i alt dette, er der sat 3-4 timer af i klinikken til dig.
Vi vil gennemgå materialet sammen med dig og svare på eventuelle spørgsmål. Øvelserne bliver vist og gennem gået.

Derefter vil du modtage din første kundalini healing. Vi er to om at give denne healing og indvielse. Vores energi mange dobles når vi arbejder sammen, hvilket gør vores behandlinger meget power fulde.

Du vil i dit materiale læse om hvordan du under healingen har mulighed for at slippe det du bevidst ønsker at slippe. Vær opmærksom på ikke at tage alt for meget med. Du får det du beder om, men du skal også være klar til at se det i øjnene og gå det igennem på din rejse hjem til dit sand selv.

Når vi i healingen er sikker på at alle chakraer mm er afbalanceret, vil du til sidst modtage en indvielse. Denne indvielse er en energetisk bevidsthedsudvidelse. Det er en rejse dybt ind i dig selv, for at du kan hente dig selv hjem.


DESIGNED BY PLICO- © 2021 DIVINESELFCARE I / S