• Kamilla

  Kære Gitte!

  Det var en fantastisk oplevelse, og jeg ville elske at skrive lidt om det, da det hjalp mig så meget! Jeg vil klart anbefale det til alle jeg kender 😀

  “Da jeg kom til dig, vidste jeg ikke, hvilken slags arbejde jeg skulle udføre, jeg vidste bare, at jeg havde brug for noget hjælp, mine følelser var over det hele, jeg følte mig ofte deprimeret og uden energi.

  Siden vores sessioner har jeg følt mig meget roligere (hvilket var et af mine store mål). Jeg troede aldrig, at indre barn-arbejde ville være det, jeg havde brug for, men du hjalp mig med at se, at jeg kan være min egen bedste ven og min egen forælder. Jeg føler mere glæde over de små ting i mit liv. Dette er måske ikke det samme for alle, men jeg har også brug for mindre af det, jeg kaldte “vedligeholdelsesarbejde”, som var alt det åndelige arbejde og MEGET alenetid, bare for at jeg ikke skulle falde fra hinanden og have et grædende sammenbrud. Jeg arbejder stadig med mig selv, men nu behøver jeg ikke tvinge det, men det er sjovt, og jeg hygger mig.

  Jeg vil anbefale spirituel hypnoterapi med dig til alle! Du holdt mine følelser fast med så meget kærlighed og ynde, jeg kunne være helt åben med dig, og jeg følte mig utrolig tryg og forstået.

  Du hjalp mig med at finde så meget selvkærlighed og glæde, og jeg kan ikke vente med at se mere af, hvem jeg er ved at blive.”

  Kamilla
  Stor kærlighed til dig ❤

 • Mie Gabrielle Bolesen.

  At træde ind hos, Gitte og Rene, bliver du mødte med en enorm hjerte varme og en smuk energi af kærlighed.

  For mig har det været en rejse ind i en større bevidsthed om hvem jeg i virkeligheden er, hvordan energierne arbejder med os ind i en større bevidsthed om krop, sjæl og ånd.,

  På mange måder svært at forklare, men for mig har Gitte og Renes materialer og øvelser, været med til at slippe mit ego mere og mere, specielt øvelserne har været en kæmpe hjælp på mine svære dage, de har gjort, at jeg gang på gang har kunne finde hjem til mig selv, hjem til min sandhed i kærlighed, fordi de hjælper med at slippe egoets tag.,

  Rene og Gittes energi skal opleves, den er så kraftfuld, så healende og rensende, at jeg gik der fra med en helt ny udgave af mig selv og med en bevidsthed jeg på ingen måde ville have været for uden.

  Plus er materialet og øvelserne du får, med til at holde dig på rette vej mod med sjæl, mere ånd, en bevidsthed der skal opleves, hvis du ønsker at vide hvem du i virkelighed er.
  Namaste om

 • Flemming Bendtsen

  Når man er sammen med Gitte og Rene, føler man sig super godt tilpas, og ikke fordi de prøver at gøre noget for det, de er bare sådan.

  De veje de viser dig, og de værktøjer de har i værktøjskassen, har haft en vild effekt på mig og mit liv, de har fået mig til at se ting jeg aldrig har set før, de har fået mig til at mærke noget, som jeg aldrig har mærket før, de har givet mig en ro i kroppen som jeg ikke troede mulig, jeg troede jeg havde ro i kroppen og kendte mig selv, men må bare indse at det gjorde jeg slet ikke.

  Men de kommer kun med værktøjer, så man skal selv yde en indsats, men så kommer resultaterne også bare strømmene, og så er det bare at tage imod, og være åben på det der komme, og være tro mod sig selv.

  De varmeste anbefalinger herfra 

 • Tove Damgaard

  At rejse ind i sig selv er noget af det smukkeste.
  Jeg oplever at blive guidet på en fin og nænsom måde, mens jeg føler mig som en blanding af en modig kriger og et lille barn.
  Åhh denne følelse af at slippe sig selv fri er evigt berusende. Kan på det varmeste anbefale at Gitte & René hjælper dig med at blive fri på en helt ny måde.
  Her føler du dig tryg og “passet på” mens du gennemgår den fineste forvandling i at blive dit sande jeg: ren væren.
  Mange hilsener
  Tove Damgaard

 • Keanu Firestorm

  Hvis du overvejer at investere i dig selv, så gør dig selv den tjeneste og vælg Divineselfcare.

  Du vil ikke blive skuffet, de levere et rigtig højt level af healing, visdom og kærlighed få kan matche!

 • David Mick Tølløse

  Rene (behandleren) møder mig hvor jeg er – jeg ankommer uden at have læst på lektien (kan ikke anbefales) men René, giver mig den ekstra tid der skal til for at samle brikkerne. Hvilket er meget dynamisk og for mig, et SOLIDT tegn på at vedkommende praktisere hvad vedkommende prædiker.

  Der bliver igennem Renes grobund for materiale – spejlet, indvielsen og gjort ved – manden er utrættelig og går hele vejen med mig og gerne længere. Han fornemmer straks at mit behov er nået – og igen, dynamisk som denne gode sjæl er – ændre han situationen via sin fornemmelse – og jeg må på briksen og have gang i en lyd healing, som rene også udfører . (Gitte Ayla var desværre forhindret den dag, men var med som fjernhealing inden over – som ydermere energetisk balancering)
  …..
  ……
  ……..
  Resten af indlevelsen kan jeg kun opfordre DIG (læser) til at DU undersøger selv – er du nysgerrig på at komme ind til din egen kerne, den, der observere bagom dit sanse apparatur – men ikke kan se vejen dertil selv endnu – Så er du her i gode hænder.

  DERFOR, giver jeg DivineSelfCare 5/5 samt et stort tak til i to smukke sjæle for gøre den smukkeste indsats

  Gitte & René længe leve – HU RA

 • Anica Rachel Toulouse

  Jeg har været på den spirituelle vej i mange år, men har kun forpligtet mig til at heale i dybden med en bestemt vilje til at møde Mit Sande Selv i de sidste 3 år. Undervejs havde jeg det privilegium at mødes med René, som blev en kær ven og en åndelig mentor. I løbet af denne tid blev jeg velsignet med at opleve begyndelsen af ​​min kundalini-opvågning gennem vores forbindelse og dybe indre barn healing. René har ikke kun en omfattende åndelig viden, men har også en dyb og ægte viden om og væren af ​​det sande Selv, han bærer energien fra hjertets virkelige essens og den kraftfulde Sandhed. Efterfølgende blev jeg yderligere velsignet med at have mødt den rene, men kraftfulde kærlige energi fra Gitte og begyndte at begive mig ud på denne utrolige rejse sammen med dem på DivineSelfCare for dybere og større bevidsthed om Selvet, forløsning af gamle traumer og dybe sår. Gitte har en ægte naturlig nærende helbredende kærligheds feminin energi kombineret med visdoms sandheden og kærligheden fra Rene, de udgør et perfekt team og afbalanceret synergi med ægte empati og medfølelse til at hjælpe og vejlede dig i at se på alle aspekter af de udfordringer, du møder. At være i deres nærvær og kærlige energier er at være i nærvær af selve ren kærlighed. De bærer begge kundalini-energien på den mest herlige, kraftfulde og kærlige måde. For mig er det, der gør en kraftfuld healer hans/hendes evne til at elske fra hjertets sande essens og hjælpe med at heale fra det rum, og jeg kan forsikre dig om, at Gitte og Rene er den perfekte definition af dette med deres helbredende og beroligende kærlighed. energi ved nulpunktet. De møder dig, hvor du er, forklarer på en tilgængelig måde komplekse spirituelle begreber til tider og er fuldt engagerede og investerede med udelt opmærksomhedsfokus og kærlighed med dig hele vejen.. før, under og efter healingsessionerne. De giver meget nyttige værktøjer og øvelser til at øve, som hjælper enormt med at bevare din indre fred, til at holde din Sandhed, din Lys og Kærligheds essens gennem hele dit daglige liv og komme længere, hvis du ønsker det, til et højere niveau af bevidsthed. Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke ville have været i stand til at nå denne bevidsthedstilstand af Selvet uden den smukke gave af deres Kærlighed, healing og vejledning, og jeg er virkelig spændt på det næste kapitel … Hvis du er fast besluttet på at leve som en fri sjæl forankret i din Sandhed, rene Kærlighed, fredfyldte og salige hjertebaserede liv som Dit sande Smukke Selv, Rene og Gittes lære, værktøjer og healing er netop lavet til dig.

  Med uendelig kærlighed og dyb taknemmelighed
  Rachel


DESIGNED BY PLICO- © 2021 DIVINESELFCARE I / S